Servicii

Prin încheierea de parteneriate cu diverse companii se oferă colaboratorilor alternativă de a achiziţiona produse şi servicii diverse în baza legii 207/2009. Intermedierile sunt bazate pe relaţii de transparenţă între furnizor, beneficiar şi Asociaţie. În ceea ce privește prestarea de servicii de arhivare documente (prelucrare, arhivare electronică, depozitare, post-depozitare, gestionare arhivă), Asociația Derzelas colaborează cu firma Ribeit iar prestarea de servicii IT este asigurată de SC GATE BUSINESS CONSULTING SRL.

SERVICII oferite pentru persoanele fizice şi juridice de către Asociația Derzelas:

Servicii de curățenie :
• aspirarea întregii suprafeţe gresie, parchet, mochetă, linoleum;
• spălarea pardoselilor dure cu mopul;
• ştergerea cu soluţii speciale a obiectelor din aluminiu, inox sau crom;
• golirea şi curăţarea coşurilor de gunoi, a coşurilor de hârtie şi a altor obiecte similare; (ex. tocătorul de hârtie), alimentarea coşurilor de gunoi cu saci de plastic;
• golirea şi curăţarea scrumierelor;
• curăţarea de praf şi de orice alt fel de urme a suprafeţelor neacoperite de mobilier (birouri, etajere, dulapuri, suporturi, lămpi etc.);
• îndepărtarea pânzelor de păianjen;
• curăţarea urmelor de pe uşi indiferent de material, curăţarea se va face inclusiv în zona clanţelor;
• odorizarea sau aerisirea spaţiilor;
• curăţarea corpurilor de iluminat;
• curăţarea suprafeţelor de afişare ale calculatoarelor şi a celorlalte echipamente electronice ( ex. imprimantă , scanner, fax);
• dezinfectarea aparatelor de telefonie;
• curăţare întrerupătoare, termostate;
• ştergerea prafului sau curăţarea semnelor, planurilor de circulaţie;
• curăţarea şi dezinfectarea bucătăriei şi a grupurilor sanitare;
• spălarea veselei;
• alimentare dispensere săpun lichid şi hârtie igienică;
• curăţarea teraselor;
• debarasarea gunoaielor din curte;

Servicii în domeniul IT :
• servicii web
• software CRM
• consultant și servicii IT

Servicii de arhivare oferite de Ribeit
• arhivare fizică
• arhivare electronică
• distrugere confidențială de documente
• depozitare și gestionare arhivă

Croitorie: diverse articole pentru hoteluri , restaurante, spitale sau alte produse de protecţie şi salopete de lucru.

Organizări de evenimente : organizarea de evenimente corporative, în funcție de specificul evenimentului, oferirea de servicii de transport, închiriere locație, cazare, dotări și servicii audio-video (flipchart, videoproiector, instalații de sonorizare etc.), catering (cocktail-uri, cine festive, coffe break, recepții etc.) , traducere simultană , asistență , programe opționale.

Gimnastică medicală și de recuperare :  organizarea de ore de gimnastică medicală sub supravegherea și îndrumarea unui instructor într-o sală special amenajată și dotată cu aparatura necesară desfașurării acestor activități în baza unui protocol prestabilit. Sunt incluse de asemenea masaje medicale de recuperare, reflexo-terapie.

Legătorie : copertare cărți, servicii de legătorie și personalizare articole diverse prin activități proprii sau parteneriate.