Produse

Prin încheierea de parteneriate cu diverse companii se oferă colaboratorilor alternativă de a achiziţiona produse şi servicii diverse în baza legii 207/2009. Intermedierile sunt bazate pe relaţii de transparenţă între furnizor, beneficiar şi Asociaţie. În acest sens, pentru activitatea de distribuţie materiale consumabile pentru birou, articole de papetărie şi echipamente de birou, asociaţia are că unic partener firma Austral. Pentru mai multe detalii cu privire la catalogul de produse click aici. În ceea ce privește furnizarea de echipamente de protecție, Asociația Derzelas colaborează cu firma SC VALERIANA PRODCOM SRL iar furnizorul de ambalaje carton ondulat este SC AMBIS PROD SRL. Pentru produsele IT, Asociația Derzelas colaborează cu SC GATE BUSINESS CONSULTING SRL.

Adiţional, Asociaţia Derzelas propune pentru persoanele fizice şi juridice interesate următoarea gama de produse:
- Produse artizanale: articole realizate şi pictate manual într-un spaţiu special amenajat din cadrul Departamentului Persoanelor cu Disabilităţi în timpul săptămânii sau în taberele de creaţie organizate de către Asociaţie pe durata vacanţelor în diverse locaţii la munte sau în alte zone de recreere şi agrement
- Diverse articole promoţionale, personalizate sau nu
-  Produse sanitare
-  Aparate electrice, electrocasnice şi electronice
-  Mobilier de birou
-  Materiale de construcții şi de instalații
-  Dispozitive și echipamente medicale, inclusiv echipamente ajutătoare, de recuperare sau de accesibilizare a mediului fizic pentru persoane cu handicap
-  Materiale consumabile: medicale, de igienă şi curățenie
-  Apă minerală, sucuri şi băuturi răcoritoare
-  Diverse echipamente de lucru şi protecție a muncii