Produse și servicii

Generalităţi

Asociaţia Derzelas prin Unitatea Protejată doreşte să ofere o gama cât mai variată de servicii şi produse, o soluţie cât mai avantajoasă pentru interprinderile care au minim 50 de angajaţi şi care nu angajează persoane cu handicap într-un procent de minin 4% din numărul total de angajaţi. Acestea sunt nevoite prin legea 448/2006 art. 78 alin. 3 lit. a) şi b), să plătească lunar către bugetul de stat o suma reprezentând 50% din salariul de baza minim brut înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap sau să achiziţioneze produse sau servicii de la unităţi protejate autorizate în suma echivalentă cu suma datorată la bugetul de stat în condiţiile prevăzute la alineatul precedent.

Astfel, prin achiziţionarea obiectelor decorative din colecţia prezentată pe site-ul asociaţiei, li se va oferi tinerilor cu dizabilităţi şansă de a se afirmă, conștientizându-se astfel în rândul comunităţii problemele cu care aceştia se confruntă.

Prin parteneriate cu diverse companii unitatea protejată Derzelas oferă colaboratorilor posibilitatea de a achiziţiona produsele, precum şi serviciile de intermediere şi închiriere care sunt puse la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice.Resursele financiare dobândite în urmă comercializării produselor şi prestării serviciilor vor fi utilizate exclusiv în sprijinirea tinerilor cu dizabilităţi şi în derularea programelor viitoare de ajutorare a acestora.