Spectacol caritabil ”URZICA” Reloaded by Dragoș Pop – 25.03.2017

La inițiativa lui Dragoș Pop, actor al Teatrului Național Cluj și membru al Entertainment and Stand-Up Academy (ESUA) acesta a susținut, sâmbătă 25 martie 2017, un spectacol caritabil, mai precis un Stand- Up Comedy de zile mari ce a binedispus sute de clujeni. La eveniment au participat și tineri cu dizabilități, beneficiari ai programelor organizate de Asociația Derzelas iar în foaierul teatrului a fost amenajat un stand cu produse handmade realizate la atelierele de terapie prin artă de către aceștia. Acum un an, din donațiile strânse la același tip de spectacol caritabil, o tânără cu insuficiență renală cronică a fost operată cu succes la Paris. Tot din fondurile strânse, Denisa Anastasiu, o fetiță în vârstă de 13 anișori, elevă a Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, a beneficiat de servicii de consultanță oftalmologică și o operație de implant de cristalin la ochiul drept, care s-a dovedit un real succes. De asemenea, s-au achiziționat baterii pentru aparatele auditive ale elevilor Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca.
Și anul acesta prin bunăvoința oamenilor minunați care ni s-au alăturat în această frumoasă acțiune am reușit să strângem o sumă considerabilă (din donațiile primite la stand – 3527 lei- și din încasările spectacolului) care va contribui la ajutorarea altor tineri cu dizabilități. Calde mulțumiri actorului Dragoș Pop, asociației ESUA și Teatrului Național Cluj pentru că au contribuit, și de această dată, la sprijinirea cauzei Asociației Derzelas!