Povestea continuă!

Silviu Roșu, tânărul nostru cu deficiențe de vedere, a avut din nou deosebitul prilej de a participa la unul dintre meciurile Naționalei de Handbal. În drum spre Campionatul European 2018, România a întâlnit Rusia, la Cluj-Napoca în 25 martie. Alături de fani și de alte persoane cu dizabilități – beneficiari ai Asociației Derzelas, Silviu a încurajat echipa României din primul rând al galeriei.

Pe Silviu nu il putem încadra în categoria fanilor ”de rând”. Cu toate că nu a văzut niciodată un meci de handbal, Silviu continuă să vină la Meciurile Naționalei care sunt pentru el o experiență sufletească, sonoră, mișcătoare. Tânărul devenise, prin urmare, un fan ”înrăit” al Naționalei Române de Handbal, în ciuda deficienței sale. La finalul meciului, Silviu și-a întâlnit din nou pe jucătoarea sa favorită, retrăind emoția pe care o transmite această desăvârșită ”doamnă a handbalului”, Cristina Neagu, felicitând-o din toată inima pentru victoria echipei.

29594649_1629171493826721_5288980072970202787_n

Mulțumim, și de această dată, Angelei Ciuciulin Pop, acest om minunat, precum și Federației Române de Handbal pentru facilitarea accesului la meci al beneficiarilor Asociației Derzelas. Astfel, peste 40 de persoanele cu dizabilități, acești fani fideli ai sportului, sunt ajutați să depășească barierele impuse de deficiențele lor și îi sprijină pe drumul greu al incluziunii sociale. Participarea lor la astfel de evenimente sportive și atenția deosebită cu care sunt înconjurate în fiecare an, aduce fericire în suflet și zâmbete pe chipurile lor!