Povești frumoase!

Povestea lui Silviu Roșu, tânărul student cu deficiențe de vedere a impresionat întreaga comunitate europeană de handbal. Silviu a participat în repetate rânduri la meciurile de handbal ale Naționalei și a trăit intens emoția meciurilor alături de jucătoarele noastre. Cu sprijinul Federației Române de Handbal, visul lui de a o cunoaște pe Cristina Neagu, jucătoarea lui preferată din Naționala României, a devenit realitate. Nu doar că a cunoscut-o personal, dar a și primit chipul Cristinei Neagu scanat 3D cu semnătura 3D a acesteia, reușind astfel să perceapă imaginea jucătoarei favorite.
Povestea fanului cu deficiențe de vedere, a emoționat până și membrii Federației Europene de Handbal care au dedicat un întreg articol (detalii aici) lui Silviu.
Asociația Derzelas mulțumește pe această cale Federației Române de Handbal și tuturor persoanelor care au contribuit direct și indirect la această frumoasă acțiune.