Donează 2% din impozitul pe venit pentru Asociația Derzelas

Dragul nostru prieten,

Sub deviza ”Îndrăznim pentru că ne pasă” Asociația Derzelas are ca viziune asigurarea unui trai ideal persoanelor cu dizabilități prin înlăturarea barierelor sociale și profesionale. În acest sens, asociaţia implementează din 2013 programe de incluziune socio-profesională prin ateliere de terapie prin artă (pictură, dans, gimnastică medicală și de recuperare), terapie prin educaţie (dezvoltarea competenţelor în ceea ce priveşte stăpânirea unei limbi străine), tabere de recreere şi relaxare pentru dezvoltarea şi incluziunea acestora în societate

An după an s-a dovedit că activităţile derulate sporesc încrederea şi motivaţia persoanelor cu dizabilităţi de a fi într-o continuă învăţare şi evoluţie, reuşind astfel să se formeze armonios atât la nivel individual cât şi la nivel social, colectiv.

Te așteptăm să te alături echipei DERZELAS prin completarea Formular 230 pentru Asociatia Derzelas și te asigurăm că toată recunoștința, împreună cu gândurile noastre bune, se vor îndrepta cu sinceritate către tine!