Așteptându-l pe Moș Crăciun – spectacol dedicat persoanelor cu dizabilități – 17.12.2016

Încă o dată, împreună cu partenerii noștri am reușit să aducem zâmbete de bucurie pe chipurile tinerilor și adulților cu dizabilități pentru care Asociația Derzelas a organizat evenimentul ”Așteptându-l pe Moș Crăciun”. Spectacolul “Așteptându-l pe Moș Crăciun” a fost organizat în data de 17 decembrie 2016, ora 19:00, la Cinema Dacia din cartierul Mănăștur, special pentru tinerii și adulții cu dizabilități cu care echipa Derzelas a colaborat la atelierele de terapie prin artă. Evenimentul a cuprins câteva momente artistice iar la final Moșul a împărțit daruri celor prezenți la eveniment. În cadrul evenimentului am avut ocazia să prezentăm mini-concerte de colinde susținute de elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, de un grup de copii colindători din Florești dar și un moment de dans pregătit de Alexandra Cordoș cu adulții care participă la atelierele noastre de terapie prin dans. Pe lângă toate aceste momente, ne-am bucurat și de colindele Ioanei Moldovan și ale micuților Alex Crișan și Iulia Cheteles și ne-am încălzit pe ritmuri de dans propuse de copilașii pregătiți de Alexandra Cordoș. Am reușit, astfel, acum în preajma sărbătorilor de iarnă, să aducem bucurie și lumină celor aproximativ 100 de beneficiari direcți ai asociației noastre.
Dorim să adresăm pe această cale calde mulțumiri partenerilor pentru generozitatea cu care ne-au sprijinit acțiunea la care a avut acces un număr semnificativ de persoane cu dizabilități. Împreună am reușit să facem cunoscute dăruirea și talentul cu care tinerii cu dizabilități se implică la atelierele noastre de terapie prin artă și să le oferim o bine-meritată răsplată pentru eforturile lor.